Wat is Match2Job?

Match2Job is een website (internetomgeving) waar werkzoekenden en bedrijven elkaar vinden. Voorheen ging een kandidaat (werkzoekende) bij een uitzendbureau langs of reageren op een advertentie in een krant. Nu doet iedereen dit online. Wij zijn zo'n website (vacaturesite / jobboard) waar partijen eenvoudiger en effectiever elkaar kunnen vinden zonder daarvoor iets hoeven te betalen.

Wie is Match2Job?

Match2Job is een vacaturesite (jobboard) waar werkzoekenden veel meer kans hebben op het vinden van een baan. Wij tonen alleen werkgevers en geen vacatures van uitzendbureaus of andere personeelwervingorganisaties. Hierdoor hoef je met één bedrijf in gesprek te gaan en betaalt het bedrijf voor jou geen hoofdprijs. Uitzendbureaus vragen al snel het dubbele van wat jij kost en daardoor zijn werkgevers extra kieskeurig en voorzichtig bij het inhuren van personeel. Wij helpen dus ook de kleine bedrijven die personeel zoeken maar geen financi&eaccent;le middelen hebben om een personeeladvertentie te plaatsen of bij een uitzendbureau personeel te huren.

Waarom Match2Job?

Wij willen uniek en onderscheidend zijn. De meeste jobboards plaatsen vrijwel alleen maar vacatures van uitzendbureaus. Hierdoor wekt men de gedachte dat er veel werk is, echter is het juist moeilijk om met dit aanbod aan het werk te komen. Redenen zijn hierboven aangegeven. Met ons vacature aanbod helpen wij zowel de werkzoekende als het (kleine) bedrijf. Ons belang is dat je snel aan een baan komt of dat je op een zeer goedkope wijze snel de ideale collega vindt zonder dat een bedrijf daarvoor de hoofdprijs betaalt.

Vacatures plaatsen, moet ik daarvoor betalen?

In eerste instantie willen wij snel wat aan de werkloosheid doen. In deze fase hebben wij geen winstoogmerk sterker nog, er worden momenteel geen commerciële voordelen gegenereerd. De werkzoekenden staan nu centraal. Het beste is uw bedrijfsgegevens in te vullen inclusief functienaam en vacatureomschrijving zoals wij het publiceren. Stuur deze naar info@match2job.nl en dan zullen wij deze vacature spoedig plaatsen. Wel hanteren wij algemene voorwaarden.
Bedrijven met 100 werknemers en meer of personeelwervingorganisaties (zoals uitzendbureaus) zullen een maandelijks licentie van 99 euro moeten afnemen.
Voor kleinere ondernemingen (tot 100 werknemers) is deze dienst gratis.

Zoeken en gevonden worden via Match2Job

Werkzoekenden kunnen op de site zelf op zoek naar de ideale baan, maar ook bedrijven kunnen werkzoekenden hier vinden. Dit betekent dat het voor de werkgevers belangrijk is dat jouw gegevens correct en volledig zijn! Zorg er dus voor dat je CV en profiel up-to-date is. Hoe meer informatie jij invult des te meer jij kans maakt op je ideale baan. Veel werkzoekenden vullen (te) weinig informatie in waardoor de werkgever geen goed/volledig beeld over jou krijgt. Het invullen van hobby's, sporten, software kennis en talen in jouw cv zijn essentieel aangezien affiniteit juist vaak de doorslag geeft voor het uitnodigen voor een kandidaat voor een gesprek. Zodra jij je cv geupload hebt zal Match2Job deze inlezen en verwerken. Ook een belangrijk onderscheidend vermogen van Match2Job want je hoeft niet veel tijd te investeren om een volledige profiel online te hebben.

Een baan gevonden/vacature voorzien?

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd of je via ons een baan hebt gevonden of dat de vacature inmiddels ingevuld is. Stuur een e-mail naar info@match2job.nl en geef aan hoe jij aan een baan bent gekomen of als de vacature die op onze website is geplaatst inmiddels ingevuld is. Wij zullen jouw status of de status van de vacature bijwerken, zodat bedrijven je niet meer kunnen benaderen of kandidaten niet meer op de vacature kunnen reageren.

Contact

Email: info@match2job.nl voor uw opmerkingen, vragen of suggesties.