Uw partner: Autorijschool Feher

WEEKACTIE Meld je voor 31 juli aan voor een praktijkopleiding en krijg je eerste theorie-examen gratis!

MEERDERE WEEKACTIES - waardebonnen om kado te doen
- complete lespakketten

OMSCHRIJVING WEEKACTIE(S) Autorijschool Feher - Ronald & Anita

WEBSITE www.autorijschoolfeher.nl

Bedrijfsinformatie Kievitstraat 17 4451 HEINKENSZAND
Tel: 0113562203
emailadres: autorijschoolfeher@kpnplanet.nl
Wie zijn wij? Per 1 januari 2008 zijn wij vanuit Heinkenszand onze eigen Rijschool gestart. Wij geven rijles in de omgeving Goes en omstreken. Thuis ophalen is voor ons geen probleem, Heinkenszand ligt zo centraal dat het altijd wel valt te combineren om je thuis op te halen.

Je krijgt les in een Volvo S40 en een Opel Corsa, die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast leer je sneller autorijden door in verschillende autos te rijden.
wat doen wij? Onze formule is dat wij samen rijles geven 6 dagen per week, er is dus nooit uitval, en meestal valt het wel te regelen om je in te plannen. Doordat wij samen les geven kunnen wij je regelmatig toetsen, hierdoor kunnen wij snel zien wat er nog verbetert moet worden en je raakt gewend aan een ander persoon naast je. Zo word je al een beetje voorbereid op je toets en examen.

Door deze formule kunnen we je rijlessen precies aanpassen aan jou en kijken wat het beste is voor je. Wij zijn de enige in deze omgeving die deze formule kunnen bieden.
Onze producten We hebben meerdere pakketten die bestaan uit tussentijdse toets, een praktijkexamen, een Eigen Verklaring en een praktijkboek en examengarantie voor het eerste examen (examengarantie alleen als je een intest hebt gedaan)

A: 30 lessen inclusief bovenstaande: euro 1447
B: 36 lessen inclusief bovenstaande: euro 1665

Losse lessen zijn ook mogelijk voor euro 34,50 per les
Intest: euro 65
Rijexamen: euro 200
Tussentijdse toets: euro 165