Uw partner: Verkeersschool Educatief

WEEKACTIE in overleg

WEBSITE www.verkeersschooleducatief.nl

Bedrijfsinformatie Van Faukenbergestraat 44 2274 VOORBURG
Tel: 0703814561
emailadres: a.ganput@hotmail.com
Wie zijn wij? Verkeersschool Educatief is opgericht sinds 1997 door dhr. A. Ganput.( Rob )
Na een korte periode alleen rij-instructie te hebben gegeven kon ik al heel snel als fulltime franchisenemer werken bij een zeer gewaardeerde rijschool in de regio Midden Delftland, Haaglanden en omstreken. Dit beviel mij tot het eerste kwartaal van 2012 prima en heb daarna besloten om alleen verder te gaan.
wat doen wij? Vanaf het tweede kwartaal van 2012 heeft dhr. A.Ganput (Rob) de keus gemaakt om alle opgebouwde kennis, inzichten en kwaliteiten van de afgelopen jaren te gebruiken voor het opnieuw opstarten van Verkeersschool Educatief. Met ruim 15 jaar aan ervaring als rij-instructeur heb ik een slagingspercentage van 65% wat boven het landelijke gemiddelde ligt.
Onze producten Ik ben zelf een voorstander van een beter milieu en heb daarom ook de keus gemaakt voor het lesgeven in milieuvriendelijke auto’s. Hiermee wil ik jongeren ertoe bewegen om na te denken en zich ervan bewust te maken dat zij ook een aandeel hieraan hebben. Niet allen de keus van een auto is belangrijk, maar ook het optimaal benutten ervan. Dhr.A Ganput (Rob) is daarom ook van menig dat een beter milieu al begint bij de keus voor Verkeersschool Educatief.

Verkeersschool Educatief streeft naar een hoge kwaliteit die wij samen kunnen bereiken, zodat u op een sociaal en verantwoorde wijze de weg kunt opgaan.