Uw partner: t Misverstant

WEEKACTIE di en wo all in arrangement 50,-

WEBSITE www.misverstant.nl

Bedrijfsinformatie de Kampwijklaan80 5263 Vucht
Tel: 0736103355
emailadres: info@misverstant.nl
Wie zijn wij? We willen u bij restaurant t Misverstant vooral verwennen. Dat doen we met de mooiste ingredienten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. Van het eerste knapperig broodje, tot aan de laatste bonbon. We koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingredienten uit de eigen streek en uit het seizoen. Onze vis heeft het MSC-keurmerk. Natuurlijk kunnen we rekening houden met eventuele dieetwensen. We willen immers maar 1 ding: u een onvergetelijke avond bezorgen.
wat doen wij? Restaurant t Misverstant is misschien wel de beste plek voor een zakenlunch in s-Hertogenbosch en de regio. We u in korte tijd een werkelijk fantastische lunch op tafel zetten en, minstens zo belangrijk, u kunt ons heel gemakkelijk bereiken en voor de deur parkeren. Vanaf het Heetmanplein rijdt u in exact twee minuten naar ons restaurant. Dat is ongeveer de tijd die u normaal nodig hebt om de parkeerautomaat te betalen. Reserveren voor de lunch kan, maar hoeft niet. Geef even aan als u apart/rustig wilt zitten, dan zorgen we daar uiteraard voor.
Onze producten Uniek TRUFFELMENU
De zwarte wintertruffel, die nu vooral wordt aangevoerd, heet in het Frans: truffe du Perigord. Deze wordt inderdaad heel veel in die gelijknamige streek gevonden in de buurt van het ingesukkelde plaatsje Sorges. Het wordt daar, niet onterecht, het goud van de Perigord genoemd. De meeste van deze Perigordtruffel komt uit Italie. Uit Umbrie nabij Norcia. Daar worden door de truffeljagers van de firma Urbani op 1600 meter hoogte met behulp van straathondjes de zwarte klonten uit de grond gekrabt. En de prijzen worden almaar hoger en schommelt inmiddels tussen de 1100 en 2500 euro per kilo. En zoals met een aantal andere producten is het met de truffel ook zo: eens gegeten, voor altijd verloren.

Daarom komt restaurant t Misverstant in januari met het truffelmenu: een heerlijk vier-gangen diner, waarbij in het voor-, tussen- en hoofdgerecht heerlijke verse truffel wordt gebruikt.
U betaalt voor dit menu 100.- euro. Dat is inclusief een aperitief, bijpassende wijnen bij elke gang en koffie met friandise als afsluiting.

Reserveer wel even voor de zekerheid.