Uw partner: Autorijschool Ako

WEEKACTIE Actie pakket voor Euro 1380,-

MEERDERE WEEKACTIES * betalen van lespakketten in termijnen mogelijk
* lessen volgens de nieuwe methode

OMSCHRIJVING WEEKACTIE(S) AKO: De autorijschool in de regio Heerhugowaard!

WEBSITE www.autorijschoolako.nl

Bedrijfsinformatie Krijtmolen 26 1703 HEERHUGOWAARD
Tel: 06-54695919
emailadres: info@autorijschoolako.nl
Wie zijn wij? Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, wat kunnen wij voor jou betekenen? Een betaalbare en goede rijopleiding die duidelijk en omvattend is, waarin het -nieuwe rijden- en -het nieuw rijexamen- volledig zijn opgenomen. Je rijdt met een BMW 3 serie, voorzien van airco, climatcontrol en navigatie door het examengebied Alkmaar en omgeving. De gehele rijopleiding is opgebouwd volgens een bepaald systeem, waardoor het allemaal overzichtelijk en te bevatten is. Uiteraard word je thuis, op je werk of op school opgehaald en weer afgezet.
wat doen wij? Wij verzorgen ook je rijexamen aanvraag in gezamenlijk overleg. Bij autorijschool AKO is er een redelijke reservering termijn omdat wij het elektronische examen reservering systeem van het CBR gebruiken.
Je krijgt steeds les van dezelfde instructeur welke je gaat begeleiden en opleiden en desgewenst met het examen meerijdt tot je geslaagd bent. De rijlessen worden gegeven volgens het handboek rij-procedure. De rij-procedure is een handboek dat door rij-instructeurs en examinatoren wordt gebruikt bij de rijopleiding en bij de beoordeling van examenkandidaten. De praktijklessen worden gegeven aan de kandidaten volgens een leerplan met behulp van een eigen instructiekaart en in een tempo waarbij de leerling zich prettig en veilig voelt.
Onze producten Losse rijlessen : Euro 42,50 (per 60 minuten)