Uw partner: Slijterij Vermeulen

WEEKACTIE t/m 6 juli: diverse heerlijke speciaalbieren, 25% korting!

MEERDERE WEEKACTIES t/m 6 juli: witte wijnen, 30% korting!

OMSCHRIJVING WEEKACTIE(S) De Specialist met de grootste keuze in de lekkerste dranken!

WEBSITE www.mitra.nl

Bedrijfsinformatie Thorbeckeplein 6 6641CA BEUNINGEN GLD
Tel: 024-6750445
emailadres: slijter@hetnet.nl
Wie zijn wij? Welkom bij de gezelligste drankenspeciaalzaak van Nederland.

Mitra Slijterij Vermeulen behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij Mitra ben je aan het juiste adres.
wat doen wij? Bij Slijterij Vermeulen kom je niet alleen voor de drankjes. Wij zijn ons ervan bewust dat je vaak met vragen zit die met onze dranken te maken hebben, zoals : welke wijn schenk ik bij mijn diner vanavond?, of kan ik bier drinken bij een heerlijk zoet dessert?. Bij ons zit je goed. Onze medewerkers hebben een uitstekende kennis van dranken met alles wat daarbij hoort en zij adviseren je dan ook graag. Dat hoort standaard bij onze uitstekende service.

Ook voor een op maat gemaakt kado kom je naar Mitra. Wil je een speciaal etiket voor op een fles? Ook dat is voor ons geen probleem. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, bruiloft of ‘zomaar’ is, jouw Mitra slijter maakt er met professionele materialen een verrassend geschenk van.
Onze producten onze openingstijden:
Maaandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 21:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00