Uw partner: VOF Snackbar De Stoven

WEEKACTIE kroket menu van 5.50 voor 4.50 en broodje kroket van 2.50 voor 2.-

WEBSITE http://www.snackbardestoven.nl

Bedrijfsinformatie De Stoven 1/A 7206 ZUTPHEN
Tel: 0575-529433
emailadres: rbosma87@gmail.com
Wie zijn wij? 25 jaar geleden begonnen Eef (Vincent) en Marianne met een mobiele snackkar op de Stoven in Zutphen. Door de jaren heen is de mobiele snackkar van de Stoven uitgebreid tot een gezellig vast pand met apart afhaalgedeelte en daarnaast een eethuisgedeelte met 40 zitplaatsen. Bij mooi weer kunt u ook van het ruime, gezellige terras gebruik maken.
wat doen wij? Al 25 jaar streven wij van Snack-Eethuis de Stoven met onze medewerkers naar goede kwaliteit en vriendelijke service. Wij werken uitsluitend met A-merken. Zo verkopen wij onder andere de enige echte goudfrikandel, de rijkgevulde roombotervleeskroket en hebben wij een ruime keuze uit vegetarische snacks. Onze shaslick, saté van de varkenshaas, schnitzels en karbonade worden in eigen keuken gekruid en bereid. Een echte aanrader is de Schnitzel de Stoven: heerlijk mals vlees met gebakken verse champignons, ui en beenham.
Onze producten Snackbar de Stoven
In onze snackbar kunt u terecht voor softijs, friet, snacks, belegde broodjes, afhaalmenu's en gekoelde blikjes frisdrank.
Heeft u haast, dan kunt u uw bestelling ook doorbellen. Wij adviseren u om uw bestelling voor de middag voor 11.30 door te geven. In verband met de drukte kunt u uw bestelling voor de avond het beste een half uur voor de gewenste afhaaltijd aan ons doorgeven.

Eethuis de Stoven
Heeft u minder haast, dan kunt u in ons gezellige eethuis terecht. Wij serveren hier friet, snacks en vleesmenu's op borden aan tafel. Ook kunt u in ons eethuis genieten van een lekker frisdrankje, een Hertog Jan tapbiertje of glaasje wijn. Vergeet niet om een kopje koffie of ijscoupe na te nemen.
Voor de kinderen hebben wij kidsboxen met een leuke verrassing en een kleurtafel.