Uw partner: Restaurant Hollywok

WEEKACTIE Onbeperkt eten voor slechts € 17,50 per persoon (maandag t/m donderdag)

OMSCHRIJVING WEEKACTIE(S) Hollywok, we nemen u mee naar het Verre Oosten!

WEBSITE www.hollywok.nl

Bedrijfsinformatie Arnolduspark 10/A 2132 HOOFDDORP
Tel: 023-5651188
emailadres: info@hollywok.nl
Wie zijn wij? U loopt langs de vele eetkraampjes, ruikt heerlijke gerechten en hoort het houtvuur knetteren. Het is warm, erg warm zelfs, u heeft trek en wilt eten. Niet te zwaar en niet te licht, gewoon subtiel en toch apart.

Saté? Of toch verse vis? ... lekkere salade, fruit... Ach,het kan allemaal! De keuze is aan u, of u nu wel eens in het oosten van de wereld bent geweest of niet, het maakt niet uit, reizen hoeft niet meer ... De Wok Experience is nu binnen handbereik.
wat doen wij? U kiest zelf de verse ingrediënten uit, en kijkt rustig hoe het gerecht bereid moet worden, u loopt langs de wokstraat en maakt uw keuze: Wordt het de teppanyaki of toch de grill. Of koken in bouillon? Allemaal even gezond, licht verteerbaar en heerlijk van smaak! Vervolgens kiest u voor één van de overheerlijke sausen en het smullen kan beginnen.

Het bijzondere aan dit concept is dat u zelf bepaald hoeveel u eet, wat u eet en hoe het bereid wordt. Er zijn diverse ingrediënten waar u uit kunt kiezen. U kunt zelf combinaties verzinnen, of voor de traditionele combinaties kiezen.

Er is vers fruit, soep, vlees en vis... er is zelfs een speciale saté grill waarop u verschillende soorten saté kunt bereiden. Ook kunt u kiezen uit de huis gemaakte loempia’s die voor u worden gebakken. Aan de teppanyaki plaat worden dagelijks verschillende dagverse producten aangeboden, die dan speciaal naar uw wens worden bereid. Als u trek heeft in traditioneel Indisch of andere oosterse specialiteiten is er een groot buffet waarvan u naar hartenlust kunt genieten... So people ... Let’s wok!
Onze producten Voorgerechten:
* Verschillende soorten soep
* Brood met kruidenboter

Hoofdgerechten:
* Warm buffet (ook friet en frikandel)
* Koud buffet (ook sushi en salade)
* Wok buffet
* Teppanyaki (bakplaat)
* Vlees en vis
* Diverse saté (grillplaat)
* Verschillende soorten loempia's

Nagerechten:
* Vers schepijs
* Vers fruit
* Pudding