Uw partner: Poolcafe Infinity

WEEKACTIE in overleg

WEBSITE www.poolcafe-infinity.nl

Bedrijfsinformatie Stadsbrink 12 6701 WAGENINGEN
Tel: 0317417258
emailadres: poolcafeinfinity@zonnet.nl
Wie zijn wij? Maak van uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of verjaardag iets bijzonders. Doe eens iets héél anders. Leer poolbilarten in het gezellige Poolcafé Infinity in Wageningen. En laat daarbij de inwendige mens verfijnd verzorgen.
wat doen wij? Poolcafé Infinity biedt arrangementen om kleine of grote (tot maximaal 40 personen) gezelschappen te laten kennismaken met poolbiljarten. Waarbij zeer kundige instructeurs speluitleg verzorgen en inzicht geven in houding, techniek en dergelijke. Poolcafé Infinity beschikt over officiële, kwalitatief hoogwaardige wedstrijdtafels en adequaat spelmateriaal. Professionele poolbiljarters begeleiden de deelnemers in de theorie en de praktijk van het poolen. Het wedstrijdelement ontbreekt natuurlijk niet.
Onze producten Vanaf nu kan je ook alle facetten van het poolbiljarten ontdekken en poolspeler worden want Poolcafé Infinity verzorgd nu poollessen voor beginner tot gevorderden van jong tot oud. Door een duidelijke opbouw van de poollessen worden alle aspecten van de poolsport op groepsbasis behandeld. Per niveau wordt er les gegeven in groepen van maximaal 4 personen. De lessen hebben een duidelijke opbouw en in deze lessen zullen alle aspecten van de poolsport worden behandeld.

Lesdagen worden bekend gemaakt via de e-mail en/of nieuwsbrief
Poollessen vinden plaats in groepen van max. 4 personen
Lesgroepen van niveau beginner tot gevorderden
Aanvang poollessen bij genoeg inschrijvingen
Prijs per uur € 10,00 (incl. tafelhuur)