Uw partner: Boomkwekerij en Groenbedrijf de Fruittuin

WEEKACTIE in overleg met klant

WEBSITE www.defruittuin.com

Bedrijfsinformatie Wemeldingse Zandweg 10 4421 KAPELLE
Tel: 0113342944
emailadres: gdfruittuin@zeelandnet.nl
Wie zijn wij? Boomkwekerij de Fruittuin is een familiebedrijf en opgericht in 1961. In alle jaren zijn we een vooruitstrevend bedrijf geweest met als belangrijkste aspect garanties en service.

Op onze kwekerij worden tegenwoordig alle soorten fruit gekweekt welke bestemt zijn voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Momenteel hebben wij het grootste assortiment fruitbomen en struiken van Zuidwest Nederland.
wat doen wij? De specialiteit van “De Fruittuin v.o.f.” zijn de hoogstam fruitbomen, deze zijn verkrijgbaar in vele oude rassen. Ook verzorgen wij vele soorten lei en dakvormen.

Naast het fruit zijn we in de loop der jaren ons ook gaan richten op andere beplantingen, dit is inmiddels zover bekend dat we alle soorten beplanting leveren op bestelling, dus ook voor vaste planten, heesters en laanbomen is “De Fruittuin v.o.f.” uw adres.
Onze producten Dit is echter nog lang niet alles, want sedert 2001 is er onder dezelfde naam ook een hoveniersbedrijf actief, wat inhoud dat u ook voor uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bij ons terecht kunt. Omdat dit alles vanaf 1 adres gecoördineerd wordt heeft u als klant een duidelijk overzicht in onze diensten.

Binnen “De Fruittuin v.o.f.” zijn slechts 2 mensen full-time en 2 mensen part-time werkzaam, dit allemaal binnen de familie, dat betekend voor u aanzienlijk scherpere prijzen en lagere tarieven dan bij collega-bedrijven.