Uw partner: Van Vliet Catering

WEEKACTIE een grote pan bufet vanaf 11.- per persoon

MEERDERE WEEKACTIES - Vraag naar de mogelijkheden voor uw specifieke wensen!

OMSCHRIJVING WEEKACTIE(S) Van Vliet Catering: meer dan catering!

WEBSITE www.vanvlietcatering.nl

Bedrijfsinformatie Teylingerlaan 92 2215 VOORHOUT
Tel: 0252-216640
emailadres: info@vanvlietcatering.nl
Wie zijn wij? In de wereld van catering gaat het om heerlijke, smaakvolle en ambachtelijke producten die er ook nog eens prachtig uitzien. Dit zorgt er voor dat u zelf extra kunt genieten tijdens uw evene- ment. Of het nu gaat om een ontvangst, een bruiloft of zomaar een leuk feest, Van Vliet Catering neemt u alles uit handen en zorgt er zo voor dat u zich gast voelt op uw eigen feest.

Sinds 1995 maken wij het onze klanten naar de zin. Wij hebben een reputatie opgebouwd die wordt gekenmerkt door klantgericht- heid, smaakvolle en gezonde producten en een niets-is-te-veel mentaliteit.
wat doen wij? Ons bedrijf bestaat sinds 1995 en heeft een uitstekende reputatie. Vers staat bij ons hoog in het vaandel en we onderscheiden ons in smaak door het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Heeft u andere menu-ideeën, neem gerust contact met ons op, wij zijn sterk in maatwerk. Wij werken onder anderen met producten van de KoffieMeulen uit Sassenheim en bier brouwerij Klein Duimpje uit Hillegom.

Feestlocaties!
Wij werken samen met een aantal locaties waar u gebruik van kunt maken. Denkt u eens aan de Zwarte Tulp in Lisse, Boerengolf in Warmond, Kunst in de Polder in Lisserbroek en het Groene Landhuis.

Stuk voor stuk locaties die veel te bieden hebben. Graag overleggen wij met u over de mogelijkheden ter plekke. Natuurlijk kunnen wij u op elke gewenste andere locatie van dienst zijn!
Onze producten Pastabuffet, Lunchbuffet, Grote Panbuffet, Sate Buffet, Oosters Buffet, Mediterraan Buffet, BBQ buffet, Lekker en gezond Buffet, Oud Hollands Buffet, Tapasbuffet, Dessert Buffet, High Tea, etc
Ook kunnen wij zorgen voor de aankleding van uw feest of gelegenheid, wij verhuren ook materiaal zoals sta tafels, terrasbranders, etc