Uw partner: Van Bruggen & Gijsbertsen VOF

WEEKACTIE maand menu nu kipsate menu van 9.75 voor 7.50 ( niet tussen 12 en 14 bellen.)

WEBSITE www.eethuisthek.nl

Bedrijfsinformatie Meulunterseweg 32 6741 LUNTEREN
Tel: 0318484244
emailadres: gevanbruggen@online.nl
Wie zijn wij? Lunteren is een bekende plaats, midden op de veluwe. Lunteren is landelijk bekend, vanwege het toeristische karakter van het dorp, alsmede vanwege de aansprekende natuur. Rondom Lunteren bevinden zich vele bossen, waarin vanwege het natuurschoon veel campings zijn gesitueerd. Veel toeristen bezoeken jaarlijks deze omgeving.

Vlakbij het kruispunt Hessenweg/Meulunterseweg ligt het geografisch middelpunt van Nederland: een toeristische trekpleister. Dit punt wordt gemarkeerd door een grote zwerfkei. In de buurt van dit middelpunt van Nederland, op het kruispunt van de eeuwenoude Hessenweg met Meulunterse weg, staat al jarenlang het Café Pension 't Hek, als voortzetting van een oude pleisterplaats voor de ossenkarren vanuit de Germaanse en Romeinse tijd.

Het pand is gelegen te midden van een aantal oude eikenbomen. Voor het pand ligt een schitterend terras met een mooi uitzicht op de Lunterse Eng en de Goudsberg.
wat doen wij? Het Eethuis waar u terecht kunt voor meer dan alleen eten. Gezelligheid, Kwaliteit en Gastvrijheid!
In het gezellige dorp Lunteren, behorende bij de stad Ede, hebben wij ons eethuis gevestigd.
Samen met ons personeel, staan wij klaar om voor u een heerlijke maaltijd te serveren. Of u nu komt voor een kopje koffie, lunch of een uitgebreide maaltijd, bij Eethuis 't Hek kan men er in een ongedwongen sfeer van genieten. Vanaf nu ook gratis WIFI.
Onze producten Het eethuis is een groot begrip in Lunteren en omgeving en is daarom ook de moeite waard om eens te
bezoeken voor een lekker hapje eten.

Komt u met uw elektrische fiets? Wij hebben een laadpunt voor u beschikbaar!

Ons team staat voor u klaar! Tot ziens!