Uw partner: Bar-Restaurant Het Alternatief/Massada BV

WEEKACTIE - vrijdag 7 juni: een hollandse thema avond avond met live muziek

MEERDERE WEEKACTIES - Iedere donderdag; Hollandse biefstuk met verse groenten en frites! Voor € 12,50. Kom gezellig langs!
- Bij ons kunt u iedere dag spareribs of saté afhalen! € 13,50, met friet, salade en stokbrood met kruidenboter.

OMSCHRIJVING WEEKACTIE(S) - Strak en fris interieur, mooie smaakvolle gerechten, gastvrijheid en vriendelijkheid!

WEBSITE http://www.t-alternatief.nl/voorhout/

Bedrijfsinformatie Herenstraat 62 2215 VOORHOUT
Tel: 0252-216734
emailadres: voorhout@t-alternatief.nl
Wie zijn wij? De locatie waar Het Alternatief Eten en Drinken zich heeft gevestigd is in de gemeente Voorhout jaren lang bekend geweest onder de naam Massada. Voorheen altijd succesvol geweest maar tijden en wensen van gasten veranderen. Zo heb ik besloten om Het Alternatief naar Voorhout te brengen. Een restaurant waar u kunt borrelen, vergaderen, lunchen, dineren en vieren. Kortom genieten!
wat doen wij? Het Alternatief Eten en Drinken heeft een geheel nieuwe keukenbrigade onder leiding van chef Joris Wegman. Hij gaat met zijn team ieder seizoen weer op zoek naar mooie producten, fijne ingredienten en de laatste trends op het gebied van culinaire ontwikkelingen. Vernieuwend bezig blijven met het oogpunt op smaakcombinatie en presentatie staat in dit team hoog aangeschreven.

Menu Het Alternatief - Onze chef stelt elk wisselend seizoen een drie-, of viergangen- menu voor Euro 32,50 of Euro 36,50 samen. Per 13 april is er een nieuwe lunch- en dinerkaart.
Onze producten Openingstijden

Ma. t/m Do. - 11:00 tot 23:00
Vr. t/m Za. - 11:00 tot 24:00
Zo. - 11:00 tot 23:00

Reserveren: (0252) 21 67 34