Uw partner: Slijterij & Wijnhandel De Kring

WEEKACTIE in overleg

WEBSITE www.slijterijdekring.nl

Bedrijfsinformatie Vivaldistraat 9 2162 LISSE
Tel: 0252418318
emailadres: info@slijterijdekring.nl
Wie zijn wij? Slijterij en Wijnhandel De Kring is opgericht in april 1998 nadat de toenmalige eigenaar slijterijketen Cheeers hun concept zagen mislukken. Eigenaar Anton Wijker: “Ik heb daar jaren met plezier gewerkt. Toen mij gevraagd werd of ik geïnteresseerd was de zaak overtenemen heb ik niet lang getwijfeld! Nu kon ik mijn eigen visie op het assortiment in praktijk brengen.” “Zo heb ik mij al gauw aangemeld als concessionair van de Nederlandse Wijnkring; een initiatief van Verbunt Wijnkopers te Tilburg met als motto “De beste wijn voor de beste prijs”. “Gaandeweg ben ik mij gaan specialiseren en toen ik mij als een van de eerste had aangemeld voor het nieuwe whiskyconcept “The Single Malt Seasons “van The Whisky Talker ging het met mijn whiskyassortiment ook met grote stappen voouit. Zo onderscheid ik mij van al mijn conculega`s in de omgeving door een ruim assortiment speciaalbieren, vele whisky`s en de mooie wijnen van m.n. De Nederlandse Wijnkring.

Vele proeverijen hebben we al gedaan en het eerste grote Whisky/potstillfestival was op zaterdag 19 maart jl. Gaandeweg zullen wij dit uitbouwen tot een festival van betekenis.
wat doen wij? Wijnassortiment
Wij voeren wijnen in vele prijsklassen: Van Oude Kaap voor 3,39 / 3,98 tot Grand cru classe`s van boven de dertig euro`s. Onze huiswijn komt van Laurent Miquel Saint Chinian Lanquedoc waar wij al ruim 10 jaar zaken mee doen. Een uitstekende karaktervolle wijn die werkelijk nooit verveelt en breed inzetbaar is! U kunt zich, via deze link, geheel vrijblijvend aanmelden voor de wijnbrief; zowel digitaal als per post. Ook kunt u daar onze acties bekijken.


Whiskyassortiment
Alle gangbare whisky`s zijn bij ons aanwezig danwel onderweg. Er zijn echter zoveel nieuwe bottelingen dat wij een keuze maken wat wel op te nemen en wat niet. Natuurlijk zijn ontbrekende whisky`s doorgaans wel te bestellen. Ook vast in ons assortiment is de serie The Ultimate Selection, de onafhankelijke bottelingen van de fa. Van Wees. Deze whisky`s zijn altijd single cask en gebotteld op of 46% of cask strenght. De tweede serie van Van Wees is Gordon&Macplails reserve; zeer byzondere bottelingen altijd cask strenght.

Bierassortiment
Wij hebben een vast assortiment waaronder bv. Rochefort, Chimay, St. Bernardus, St. Feuillien, De Struise Brouwers, bieren van brouwerij De Molen etc. Daarnaast een wisselend assortiment om voldoende keuze te hebben, geschenkdozen en folie zakken met bodem om zelf een pakket samen te stellen. Als kratpils verkopen wij uitsluitend Steenberge. Dit premiun pils wordt gebrouwen bij Palm en heeft een inhoud van 24 x 25cl. Daarnaast verkopen wij Swinskels` Volmaakt van Bavaria uit de koelkast.
Onze producten Spaarzegels /dooskorting: Op losse flessen waar geen prijsaktie voor geldt krijgt de klant per 5euro besteding een zegel. 12 zegels is een volle kaart en levert 5euro op. Bij 6 flessen assorti gelst een dooskorting van 8%.

Overig assortiment
Wij voeren jenevers van Zuidam en Rutte & Zn, likeuren van De Kuyper, Zuidam etc. Cognac van Chateau Montifaud en grappa`s van Villa Isa. Ook in ons assortiment de semi-kant en klare cocktails van Conelly tw. Tequila Sunrise, Lady Killer, Sex on the beach, Mai Tai en Planters Punch. Ook in leuke cadeausets.