Uw partner: Restaurant FF Swanjee

WEEKACTIE in overleg

MEERDERE WEEKACTIES FFRIZZLING FRIDAY COCKTAIL NIGHT

WEBSITE www.swanjee.nl

Bedrijfsinformatie Hinthamerstraat 76-78 5211 \'S-HERTOGENBOSCH
Tel: 073-6147832
emailadres: ffswanjee@live.nl
Wie zijn wij? Genieten van gastvrijheid in een ongedwongen ambiance. Onze Gastvrouwen en Gastheren staan klaar om u een onvergetelijke
middag of avond te laten beleven.
Zowel voor de lunch, borrel of diner bent u bij ff Swanjéé op de goede plaats.

Bekijk nu onze site voor de gerechten van onze nieuwe menukaart per 14 maart jl.
wat doen wij? ALLE VLEESGERECHTEN WORDEN BEREID OP DE VAPEUR-GRIL
MRIJ ( Maas-Rijn-IJssel ) vlees van Piet van den Berg, uit eigen mesterij, is natuurlijk en eerlijk vlees van ongekende kwaliteit, de roodbonte koeien worden ouderwets gemest, een uitgebalanceerde mix van suikerpulp, stro, krachtvoer en leidingwater, het geheim zit in de mix, een topproduct.

FF Swanjéé onderneemt duurzaam
wij schenken veel aandacht aan ”beter eten” ofwel real food, de producten zijn afkomstig uit eigen streek en/ of zijn biologisch, ambachtelijk of seizoensgebonden, er staat bijvoorbeeld uitsluitend duurzame vis op de menukaart, volgens MSC-keurmerk

WAT ZIJN WAPAZZ?????
Wapazz zijn internationale ”wereldse” kleine gerechten van hoge kwaliteit. Het staat eigenlijk voor wereldse tapas.
Twee Wapazz zijn qua formaat samen ongeveer een normaal voorgerechtje. Bijna alle Wapazz zijn ook als Wapazz groot verkrijgbaar, dan is het qua formaat een voorgerecht.
U kunt de Wapazz gezellig samen bestellen, dan zetten we er kleine bordje bij en smullen maar. Natuurlijk kunt u ook gewoon uw eigen gerechtjes uitzoeken. Bestellen mag per gang, of ineens meerdere gangen tegelijk. U bepaalt!

Alles mag ook gecombineerd worden met gerechten van de grill-kaart. U kunt dus zelf bepalen hoeveel u neemt, de keuze is ruim. Vele smaakbelevingen liggen zo voor het oprapen.

HEERLIJKE WIJNEN
Hoe komt het toch dat sommige wijnen iets magisch hebben als u ze proeft. Iets hebben wat u een gelukzaligheidsgevoel geeft, veroorzaakt door de kracht en/of uitbundigheid van de wijn, de levendigheid, de geur, u hoeft de wijn niet te begrijpen, als u maar geniet van hetgeen u proeft.

COCKTAILS
Voor u speciaal geselecteerd, heerlijke cocktails, altijd à la minute gemaakt met verse en goede ingrediënten.
Staat uw favoriet niet tussen het rijtje? Vraag het aan uw gastheer/ gastvrouw en als de ingrediënten voorradig zijn, maken we deze graag.

OPENINGSTIJDEN
maandag: 12.00 tot 22.00 uur
dinsdag: 12.00 tot 22.00 uur
woensdag: 12.00 tot 22.00 uur
donderdag: 12.00 tot 22.00 uur
vrijdag: 12.00 tot 22.30 uur
zaterdag: 12.00 tot 22.30 uur
zondag: 12.00 tot 22.00 uur
Onze producten Dinerbon:
Leuke cadeau tip! ff Swanjéé heeft prachtige dinerbonnen verkrijgbaar vanaf € 20,- te bestellen via ffswanjee@live.nl of af te halen op de Hinthamerstraat 76-78. Indien gewenst maken we de dinerbonnen met uw persoonlijke boodschap.