Uw partner: Autorijschool Thomas

WEEKACTIE Wil je een proefles? Bel ons dan voor meer informatie: 0252 62 22 62

OMSCHRIJVING WEEKACTIE(S) Autorijschool Thomas : voor een rijopleiding op maat!

WEBSITE www.autorijschoolthomas.nl

Bedrijfsinformatie Vlietestein 15 2151 NIEUW-VENNEP
Tel: 0252-622262
emailadres: info@autorijschoolthomas.nl
Wie zijn wij? Sinds 2008 bestaat autorijschool Thomas. Wij, Kees en Annemarie doen dit al jaren met veel plezier en passie. Deze passie proberen wij over te brengen naar onze leerlingen. We zijn sinds jaar en dag gevestigd in Nieuw-Vennep en vandaar uit worden ook onze rijlessen verzorgd.
De examens worden altijd afgenomen in Amsterdam en Haarlem.

Bij autorijschool Thomas is persoonlijke aandacht meer normaal dan bijzonder, omdat wij vinden dat elke leerling uniek is. Hier passen wij ook de lessen op aan, dus bij autorijschool Thomas heb je altijd rijles op maat. De rijlessen zijn altijd één op één dus je hoeft aan het eind van je rijles geen andere leerling op te halen.
wat doen wij? Autorijschool Thomas is een jonge en dynamische rijschool gevestigd in Nieuw - Vennep.

Bij ons krijg je een rijopleiding op maat, dus iedereen in zijn eigen tempo, je wil tenslotte wel met plezier leren rijden en natuurlijk je rijbewijs halen.

Het slagingspercentage bij rijschool Thomas ligt rond de 70%. dus de kans op slagen is zeer groot.
Onze producten Om rijles te mogen volgen moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn. Deze regeling is sinds 2011 ingegaan, je mag nu vanaf je 17e je praktijkexamen afnemen. Het rijbewijs B bestaat uit 2 onderdelen namelijk: theorie en praktijk. Voordat je je praktijkexamen gaat afnemen, moet je wel in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Het is dus verstandig om op tijd te beginnen met je theorie, de kennis die je opdoet komt tenslotte ook van pas tijdens je rijlessen. Wanneer je 17 bent en je rijbewijs hebt gehaald, mag je alleen samen met je coach de weg op tot je 18e verjaardag.