Match2Job, het nieuwste jobboard waar alleen werkgevers vacatures kunnen publiceren en géén intermediairs!

Ons product en de voordelen

Match2Job.nl heeft twee verschillende licenties: Vacaturelicentie en Marketinglicentie.
Met een vacaturelicentie kunt u ongelimiteerd vacatures plaatsen en beheren.
Met een marketinglicentie kunt u potentiële klanten benaderen met banners, email nieuwsbrieven en een bedrijfspagina.

Vacaturelicentie:

Onze collega jobboards publiceren voornamelijk vacatures van intermediairs, waardoor het voor werkzoekenden lastiger is om een baan te vinden. Rechtstreeks bij de werkgever solliciteren brengt meerdere voordelen met zich mee, de kandidaat kan zich veel beter voorbereiden op de sollicitatie procedure en weet meer van het bedrijf zelf. De kandidaat kan immers uw website bezoeken en zien wat er van hem of haar verwacht wordt. Daarnaast verhoogt het de kans op een baan met 300% tot 500%.
Maar ook voor u brengt het meerdere voordelen, u weet direct met welke kandidaat u te maken heeft en kunt deze rechtstreeks benaderen, zonder tussenkomst van een intercedent. U weet immers zelf het beste wat u van uw personeel verlangt. En de personeelskosten zijn natuurlijk ook vele malen lager als u de kandidaat zelf in dienst neemt.
Bij Match2Job kunt u nu gratis één vacature plaatsen! Een van de voorwaarden is wel dat u géén intermediair bent zoals een uitzendbureau, een headhunter, een werving selectiebureau, etc. Andere voorwaarde is dat u sollicitaties van onze werkzoekenden serieus neemt en dat wanneer de vacature niet meer relevant is, deze tijdig wijzigt of verwijdert.

Marketinglicentie:

Klanten liggen niet meer voor het oprapen. De huidige consument is voorzichtig en zuinig, echter blijft de consument gevoelig voor kortingen. Zo kunt u via Match2Job.nl de ideale doelgroep via onze uitgebreide marketingmethode bereiken door een leuke en interessante kortingactie aan te bieden. Via de marketinglicentie krijgt u het volgende:

  • Uw eigen bedrijfspagina op Match2Job, met uw bedrijfsinformatie en websitelink
  • Uw banner en bedrijfsboodschap (marketingactie) periodiek op de website
  • Uw bedrijfsnaam en actie wekelijks per e-mail marketing naar al onze kandidaten in uw regio (kandidaten ontvangen wekelijks een email met nieuwe vacatures in hun regio)
  • Uw naam en actie en/of bedrijfsboodschap maandelijks per e-mail marketing naar onze andere ondernemers (B2B communicatie)
  • Via banners visueel uw bedrijfsboodschap (marketingactie) periodiek dagelijks getoond op de website (optioneel)

Ons product en de tarieven

Vacaturelicentie:
Wanneer u meer vacatures open heeft staan die u wilt publiceren op match2job, dan u kunt u dit via een jaarlicentie op match2job doen. Wij hanteren nu een actietarief van 999 euro voor een heel jaar waarmee u ongelimiteerd vacatures en/of stageplaatsen kunt plaatsen. Als u de behoefte heeft om het publiceren van uw vacatures uit te besteden en deze vacatures staan bijv. op uw website, dan kunt u dit voor 999 euro per jaar doen. Wij zullen dan maandelijks uw vacatures synchroniseren van uw website of een andere online omgeving. Tevens kunt u optioneel toegang krijgen tot profielen van onze kandidaten (werkzoekenden), tegen een tarief 499 euro per jaar extra. In het kort:

Basispakket  Servicepakket
€ 499,- per jaar  € 999,- per jaar

Optioneel: twee banners meerprijs 299 euro (banners worden aan de hand van huisstijl website grafisch ontworpen).


Vergelijkt u deze tarieven maar eens met onze collega jobboards, gebaseerd op het tarief van ons basis pakket (servicepakket is uniek bij Match2job). Monsterboard rekent voor hetzelfde pakket (basis) bijvoorbeeld: 799x12 = € 9588,- en Nationale Vacaturebank rekent voor hetzelfde pakket (basis) bijvoorbeeld 499x12 = € 5988,-
Ons product en samenwerking met scholen en de overheid.

Ander sterk onderscheidend vermogen is onze samenwerkingsverbanden met gemeenten. Verschillende gemeenten hebben toegang tot onze vacatures. Zo kunt u o.a. aangeven dat u een vacature heb openstaan voor een proefplaatsing. Dit houdt in dat u mensen uit de bijstand met behoud van uitkering één tot drie maanden een kans kunt geven tot het verdienen van een halfjaarcontract. U investeert dan alleen in de opleiding en inwerkperiode van de kandidaat. Met name startersbanen of banen waarvoor geen vooropleiding benodigd is, komen hiervoor prima in aanmerking. U kunt in uw vacature aangeven dat gemeenten u hierover kunnen benaderen. U bent daarnaast als ondernemer bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hetzelfde geldt voor stageplekken. Wij hebben met veel middelbare en hoge scholen een samenwerking waardoor uw stageplek sneller gevonden zal worden door potentiële kandidaten op zoek naar een stageplek.
Meer informatie over ons product, de voorwaarden en de start?
Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier in te vullen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Marketinglicentie: Voor 299 euro kunt u een jaar lang (52 weken lang) genieten van de volgende faciliteiten:

  1. Uw eigen bedrijfspagina op Match2Job, met uw bedrijfsinformatie en websitelink
  2. Uw naam en actie wekelijks per e-mail marketing naar al onze kandidaten in uw regio (kandidaten ontvangen wekelijks een email met nieuwe vacatures in hun regio)
  3. Uw naam en actie en/of bedrijfsboodschap maandelijks per e-mail marketing naar onze andere ondernemers (B2B communicatie)
  4. Via banners visueel uw bedrijfsboodschap (marketingactie) periodiek dagelijks op de website (optioneel)
Optioneel: twee banners meerprijs 299 euro (banners worden aan de hand van huisstijl website grafisch ontworpen)

Meer informatie over ons product, de voorwaarden en de start?

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier in te vullen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Geslacht Man Vrouw
Naam
Bedrijfsnaam
Telefoonummer
E-mailadres
Website
Vraagstelling
Opmerking